Gruijthuijsen Fysiotherapie

PRAKTIJK WEERT CENTRUM / KEENT

0495-536786

PRAKTIJK WEERT GROENEWOUD

0495-532014

PRAKTIJK STRAMPROY

0495-566233

Hydrojet

Samen werken aan herstel

Hydrojet

In onze praktijk hebben wij de beschikking over een hydrojet.
De Hydro-jet is een warmwatermassagebank die het lichaam masseert en ontspant door middel van krachtige waterstralen. De warmte in combinatie met de waterstralen zorgen voor een snelle verlaging van de spierspanning, een versoepeling van het onderhuidse bindweefsel, verbetering van de lokale stofwisseling en een versnelde afvoer van afvalstoffen.

U neemt plaats op een zachte rubberen mat. Door middel van 2 bundels warm water wordt het hele lichaam pulserend gemasseerd door warme waterstralen. De straalsterkte is door uzelf te regelen om pijnpunten of spiergroepen extra aandacht te geven.

Positief effect op interne organen

De warmte in combinatie met de krachtige stralen zorgen voor een snelle verlaging van de spiertonus, een versoepeling van het onderhuidse bindweefsel, verbetering van de lokale stofwisseling en een versnelde afvoer van afvalstoffen via het veneuze en lymfatisch systeem.
Door de krachtige en ontspannende dieptemassage ontstaat er een demping van het vegetatieve zenuwstelsel, dat een positief effect heeft op de interne organen.

Het hele lichaam gemasseerd

U ligt op de rug op een zachte rubberen mat. Door middel van 2 bundels warm water wordt het hele lichaam pulserend gemasseerd. De straalsterkte kunt u zelf  regelen en ook de pijnpunten of spiergroepen die u wil laten masseren zijn te programmeren.

De hydrojet is gevuld met 420 liter water. De warmte van het water (ongeveer 34 graden C) helpt het lichaam te ontspannen, waardoor de dieptewerking van de waterstraal effectiever is.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Hydrojet bedragen:

  • 1 maal 15 minuten € 6,-
  • 11 maal 15 minuten € 60,-

Voor sporters van de FysioFitness zijn er mogelijkheden om een combinatie-abonnement te nemen; FysioFitness & Hydrojet.
Dit is een faciliteit die zich alleen binnen FysioFitness Weert bevindt.

TIP!
Een origineel cadeau? Geef een hydrojetabonnement. Prettig, verrassend, ontspannend en effectief.

Wordt Hydrotherapie vergoed door uw zorgverzekering?

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie worden de behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar ingediend.
Alle zorgverzekeraars hebben diverse aanvullende pakketten voor fysiotherapie. Kijkt u goed naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Indien uw behandelingen niet voor vergoeding in aanmerking komen dient u de fysiotherapie zelf te betalen.
Sommige behandelingen fysiotherapie worden uit uw basisverzekering vergoedt, andere uit uw aanvullende verzekering.

Indien u vragen hierover heeft beantwoorden wij deze graag voor u.

Klachten? Vrijblijvend Fysio e-Consult

Fysiofitness

Wilt u uw lichamelijke conditie verbeteren onder begeleiding van een gespecialiseerd therapeut?