Gruijthuijsen Fysiotherapie

PRAKTIJK WEERT CENTRUM / KEENT

0495-536786

PRAKTIJK WEERT GROENEWOUD

0495-532014

PRAKTIJK STRAMPROY

0495-566233

Beweegprogramma's

Experts in beweging

Bewegen op maat

De fysiotherapeut is dé specialist als het gaat om beweegstimulering. Met name mensen met één of meerdere chronische aandoeningen kunnen door de fysiotherapeut begeleid worden naar een actieve leefstijl.
Heeft u een chronische aandoening zoals artrose, diabetes, COPD, osteoporose of een coronaire hartziekte? Dan biedt de fysiotherapeut u een beweegprogramma speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!

Beweegprogramma’s

Een fysiotherapeut richt zich met zijn behandeling op het bewegend functioneren van de mens. In principe kunnen alle stoornissen aan het bewegingsapparaat behandeld worden. Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten met daar rondom kapsel, spieren, pezen en banden. Ook als de aansturing van het bewegingsapparaat via het zenuwstelsel niet goed functioneert, kan dat door de fysiotherapeut behandeld worden.

Arthrose

Het beweegprogramma is voor mensen met arthrose aan heup en/of knie, die gemotiveerd zijn om een actieve leefstijl te ontwikkelen.


Coronaire aandoeningen

Een hartaandoening kan grote lichamelijke en psychische gevolgen hebben. U leert naar uw lichaam luisteren, er mee om te gaan. en weer te vertrouwen.

COPD

Wij bieden u de mogelijkheid een op maat gemaakt COPD programma te volgen.  Met als  doel het verbeteren en/ of behouden van de ervaren kwaliteit van leven.

alvleesklier

Diabetes

Verbeter uw conditie en verminder het gebruik van medicatie met ons beweegprogramma op maat!
Heeft u diabetes en gemotiveerd om meer te gaan bewegen?

Oncologie

Het doel is het optimaliseren van de kwaliteit van leven door het verbeteren van een aantal belangrijke aspecten zoals de conditie, kracht en het verminderen van vermoeidheid.

Osteoperose

Door je botten goed te belasten gaat het lichaam vanzelf werken aan verbetering van botstructuur en botmassa. Bewegen is dus de solide basis voor iedere behandeling van osteoporose.

Klachten? Vrijblijvend Fysio e-Consult